Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli su yutmak

Rüyada kirli su yutmak

Rüyada kirli su yutmak doğru bir karar verileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli su yutmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada kirli su yutmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada lağım suyu yutmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde su yutmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu su yutmak çok büyük hayır duaları alacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada deniz suyu yutmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada su yutmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzerken su yutmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments