Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi kırılmak kanamak

Rüyada dişi kırılmak kanamak

Rüyada dişi kırılmak kanamak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada dişi kırılmak kanamak gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Rüyada dişi kırılmak kanamak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dişi kanamak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada parmak kanamak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, makamından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnu kanamak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada avuçları kanamak iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayakları kanamak rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada başı kanamak kul hakkına girmeyeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbi kanamak rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments