Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi kanamak

Rüyada kalbi kanamak

Rüyada kalbi kanamak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çabalarının boşa çıkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada kalbi kanamak gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Rüyada kalbi kanamak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı kanamak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz kanamak işsiz ise işe gireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnı kanamak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakları kanamak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız kanamak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada diş kanamak bir türlü kendine gelemeyeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, rahat bir dönem yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kanamak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments