Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuçları kanamak

Rüyada avuçları kanamak

Rüyada avuçları kanamak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada avuçları kanamak gördüyseniz:

  • Mesajlarınızın yerini bulmasını istiyorsanız odaklanmalısınız.

Rüyada avuçları kanamak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işarettir.

Rüyada başkasının burnu kanamak huzurlu günler görüleceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağı kanamak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine inanılır.

Rüyada dili kanamak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı kanamak ömür boyu süreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Rüyada burnu kanamak mesleğinde atılım yapacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada dişleri kanamak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada kalbi kanamak hayırlı bir hayat süreceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments