Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burnu kanamak

Rüyada başkasının burnu kanamak

Rüyada başkasının burnu kanamak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, kazancının günden güne artacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, ele geçen kazancın artacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burnu kanamak gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Rüyada başkasının burnu kanamak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına işarettir.

Rüyada ağzı burnu kanamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada burnun kanamak borçlanarak bazı işlere atılacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet eder.

Rüyada burnu kanamak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnı kanamak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada ayakları kanamak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada göz kanamak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kasasının daha çok para dolacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments