Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi keklik yakalamak

Rüyada dişi keklik yakalamak

Rüyada dişi keklik yakalamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, konforunun artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, eline geçen malları tutamayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Rüyada dişi keklik yakalamak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada keklik yakalamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada canlı keklik yakalamak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek keklik yakalamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada dişi keklik görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah keklik görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek örnek insan olacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments