Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik yavrusu yakalamak

Rüyada keklik yavrusu yakalamak

Rüyada keklik yavrusu yakalamak tecrübelerini aktaracağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, anne baba duası alacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi keklik yakalamak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada keklik yakalamak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek keklik yakalamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada canlı keklik yakalamak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru keklik görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada keklik yavrusu görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet eder.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, tazeleneceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments