Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi keklik görmek

Rüyada dişi keklik görmek

Rüyada dişi keklik görmek ömrünün de uzun olacağına, sosyal konumunun değişeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Rüyada dişi keklik gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada dişi keklik yakalamak işsizseniz işe gireceğinize, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işaret eder.

Rüyada dişi keklik görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel keklik görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik palaz görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü keklik görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, talihinin artacağına rivayet eder.

Rüyada uçan keklik görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde keklik görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, özel hayatında mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada konuşan keklik görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments