Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik yakalamak

Rüyada keklik yakalamak

Rüyada keklik yakalamak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işlerin daha kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada dişi keklik yakalamak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada erkek keklik yakalamak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı keklik yakalamak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hastalıklarının son bulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada keklik yakalamak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine işarettir.

Rüyada keklik almak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz keklik görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret eder.

Rüyada keklik tutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments