Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah keklik görmek

Rüyada siyah keklik görmek

Rüyada siyah keklik görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, canının ve malının garantide olacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah keklik gördüyseniz:

  • Şikayet etmeksizin tartışılan konularda değişiklik yapmaya odaklanmanız olumlu sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Rüyada siyah keklik görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde keklik görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada mavi keklik görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada keklik yuvası görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi keklik görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, huzur dolu günler geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada öten keklik görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş keklik görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik kovalamak müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments