Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik ve yavrularını görmek

Rüyada keklik ve yavrularını görmek

Rüyada keklik ve yavrularını görmek sevdikleri ile kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi gücünün eksileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik ve yavrularını gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada keklik yavrusu görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, gönül kapılarının açılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına yorulur.

Rüyada yavru keklik görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada keklik yemek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi keklik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada evde keklik görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada keklik yumurta görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments