Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane keçi görmek

Rüyada iki tane keçi görmek

Rüyada iki tane keçi görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, zayıflayacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane keçi gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada iki tane keçi görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahırda keçi görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işarettir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ keçi eti görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada keçi beslediğini görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçan keçi görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yaban keçisi yakalamak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments