Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz keçi sağmak

Rüyada beyaz keçi sağmak

Rüyada beyaz keçi sağmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, parasız kalacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz keçi sağmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada beyaz keçi sağmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi sağmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada keçiden süt sağmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, isteklerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada keçi sağmak sağlığının yerinde kalacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada koyun ve keçi sağmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz inek sağmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, ruhunun dinleneceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments