Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi dişi görmek

Rüyada keçi dişi görmek

Rüyada keçi dişi görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi dişi gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Rüyada keçi dişi görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada dişi keçi görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçinin öldüğünü görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi yünü görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi bacağı görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada keçi boğazlamak kazançlı işlere girileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük keçi görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments