Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi çanı görmek

Rüyada keçi çanı görmek

Rüyada keçi çanı görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi çanı gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Rüyada keçi çanı görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan çanı görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Rüyada kilise çan sesi duymak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çan görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada kilise çanı duymak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada koyun çanı görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çan fıstığı yemek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalettir.

Rüyada deve çanı sesi duymak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments