Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek ve keçi görmek

Rüyada inek ve keçi görmek

Rüyada inek ve keçi görmek iyi şartlarda yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına tabir olunur.

Rüyada inek ve keçi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Rüyada inek ve keçi görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet eder.

Rüyada keçi ve inek görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi inek görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek keçi görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada koyun keçi inek görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada keçi derisi yüzmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sorunların tamamen biteceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada keçi çobanı görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments