Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara keçiler görmek

Rüyada kara keçiler görmek

Rüyada kara keçiler görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kazançlı çıkacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, günlerini hastanede geçireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kara keçiler gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Rüyada kara keçiler görmek manevi rahatlamaya erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulur.

Rüyada kara keçi sürüsü görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kara keçi görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi memesi görmek hep dua edeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi beslediğini görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi kesmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane keçi görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments