Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi ev kedisi görmek

Rüyada dişi ev kedisi görmek

Rüyada dişi ev kedisi görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi ev kedisi gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada dişi ev kedisi görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi kedi sevmek her zaman hak ettiğini alacağına, ticarette şansının düşeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek ilişkiye huzurun geleceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kedinin dişini görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulur.

Rüyada kedi dişi görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kederleneceğine tabir olunur.

Rüyada dişi kedi görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada evden kedi atmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, anne babayla ters düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments