Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi ve erkek kedi görmek

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada dişi ve erkek kedi gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Rüyada dişi kedi sevmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi kedi görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi dişi görmek her zaman çok mutlu olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin dişini görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Rüyada dişi ev kedisi görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek ve dişi köpek görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments