Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi kedi sevmek

Rüyada dişi kedi sevmek

Rüyada dişi kedi sevmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi kedi sevmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Rüyada dişi kedi sevmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Rüyada kedi dişi görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada dişi kedi görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dişi ev kedisi görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Rüyada kedinin dişini görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, kindar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi aslan sevmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, işlerini boşvereceğine, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments