Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi kedi görmek

Rüyada dişi kedi görmek

Rüyada dişi kedi görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi kedi gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada dişi ev kedisi görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dişi kedi sevmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada dişi kedi görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük kazanç elde edileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi dişi görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin dişini görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ön dişinin kırılmasını görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments