Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dişi kedi görmek

Rüyada beyaz dişi kedi görmek

Rüyada beyaz dişi kedi görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına inanılır.

Rüyada beyaz dişi kedi gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Rüyada dişi kedi görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişi kedi sevmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi ev kedisi görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin dişini görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hak yiyeceğine, o kapıyı kapatacağına rivayet eder.

Rüyada kedi dişi görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişin beyaz olduğunu görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, konforundan da ödün vereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments