Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin dişini görmek

Rüyada kedinin dişini görmek

Rüyada kedinin dişini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin dişini gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada dişi ev kedisi görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işaret eder.

Rüyada dişi kedi sevmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kedi dişi görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada kedinin dişini görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi kedi görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işarettir.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada dişi ve erkek kedi görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşen dişi yerine takmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments