Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş teli görmek

Rüyada diş teli görmek

Rüyada diş teli görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, istediği yola çıkacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çeşitleneceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Rüyada diş teli gördüyseniz:

  • Aldığınız kadar vermeniz gerektiğini unutmazsanız, yeni fırsatlarla karşılaşabilir veya istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada dişlerine tel taktırmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinde tel görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada dişlerde tel görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişe teli takmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş teli görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada dişlerine tel takıldığını görmek elde edilecek menfaatlere, yenilgiye uğramış hissedeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada diş teli takmak Allah katında yükseleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişleri telli görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments