Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinde tel görmek

Rüyada dişlerinde tel görmek

Rüyada dişlerinde tel görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinde tel gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada dişe teli takmak başarılı bir kişi olunacağına, bir bebek sahibi olunacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada diş teli taktırmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dişlerini telli görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada diş tellerinin çıktığını görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada telli diş görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş teli görmek işsiz kalmaya, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Rüyada dişlerine tel taktırmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada dişlere tel taktırmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments