Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri telli görmek

Rüyada dişleri telli görmek

Rüyada dişleri telli görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada dişleri telli gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Rüyada dişe teli takmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişte tel görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinde tel görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işarettir.

Rüyada dişlerini telli görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Rüyada diş teli görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işarettir.

Rüyada dişe tel takıldığını görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş tellerinin çıktığını görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments