Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişe teli takmak

Rüyada dişe teli takmak

Rüyada dişe teli takmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yokluk içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dişe teli takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Rüyada dişe teli takmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada diş teli takmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dişte tel görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlere tel taktırmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada dişleri telli görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, içine fesat düşeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dişlerde tel görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada diş teli görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişe tel taktırmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments