Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerine tel taktırmak

Rüyada dişlerine tel taktırmak

Rüyada dişlerine tel taktırmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada dişlerine tel taktırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada dişlere tel taktırmak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada diş teli taktırmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerine tel taktırmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişe tel taktırmak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada diş teli taktığını görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, para biriktirebileceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada tel taktırmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayırlı bir evlat olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada dişine tel taktırmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada teli taktırmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments