Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerde tel görmek

Rüyada dişlerde tel görmek

Rüyada dişlerde tel görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, şifa bulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerde tel gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada dişlerine tel taktırmak zor zamanlar geçirileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada dişlere tel taktırmak herkesin takdirini toplayacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dişe tel takıldığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, hayırlı kapılar açılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinde tel görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada diş teli taktığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, huzurun bozulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişe tel taktırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada dişleri telli görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, işlerinde başarılı olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments