Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş teli takmak

Rüyada diş teli takmak

Rüyada diş teli takmak bahtın açılacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, keyifli sohbetler edeceğine işarettir.

Rüyada diş teli takmak gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada dişe teli takmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalet eder.

Rüyada diş teli takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kendini toparlayamayacağına, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Rüyada diş tellerinin çıktığını görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya işaret etmektedir.

Rüyada dişe tel takıldığını görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına inanılır.

Rüyada diş teli görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerine tel takıldığını görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, rahat bir hayata başlayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Rüyada diş teli taktırmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments