Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe kaldığını görmek

Rüyada gebe kaldığını görmek

Rüyada gebe kaldığını görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, bahtının da çok parlak olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada gebe kaldığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada ikiz gebe kalmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebe kalmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe kaldığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada karısını gebe görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını gebe görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, insanlara olan güvenin artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çoğul gebelik görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments