Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri diri mezara girmek

Rüyada diri diri mezara girmek

Rüyada diri diri mezara girmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kendi patronu olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Rüyada diri diri mezara girmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada diri mezara girmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına tabir olunur.

Rüyada diri diri mezara girmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalettir.

Rüyada diri diri tabuta girmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada diriyi mezara gömmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini diri diri mezarda görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda diri görmek sabrını zorlayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments