Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini diri diri mezarda görmek

Rüyada kendini diri diri mezarda görmek

Rüyada kendini diri diri mezarda görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Rüyada kendini diri diri mezarda gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada diri mezara girmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet eder.

Rüyada diri diri mezara gömülmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini diri diri mezarda görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada diri diri mezara girmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda diri görmek kötü sözler duyulacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü insanın diri görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments