Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri diri tabuta girmek

Rüyada diri diri tabuta girmek

Rüyada diri diri tabuta girmek çarelere kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret eder.

Rüyada diri diri tabuta girmek gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Rüyada diri diri tabuta girmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri mezara girmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine alamet eder.

Rüyada diri diri mezara girmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tabuta girmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabuta girmek işlerinin toparlanacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp tabuta girmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işarettir.

Rüyada tabutun içine girmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments