Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda diri görmek

Rüyada mezarda diri görmek

Rüyada mezarda diri görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda diri gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Rüyada diri diri mezara girmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Rüyada diri mezara girmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada diri diri mezara gömülmek rahat bir hayat yaşayacağına, vefalı bir insan olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezarda diri görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hayatını yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada kendini diri diri mezarda görmek canını ve malını garanti altına alacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada diri diri tabuta girmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments