Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri diri mezara gömülmek

Rüyada diri diri mezara gömülmek

Rüyada diri diri mezara gömülmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, geçim derdi çekeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada diri diri mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada diri diri mezara gömülmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri gömülmek girdiği işleri kaybedeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek kafasının da rahat edeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada diri diri gömülmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments