Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç dibinde yara görmek

Rüyada saç dibinde yara görmek

Rüyada saç dibinde yara görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç dibinde yara gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Rüyada saç dibinde yara görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine yorulur.

Rüyada saç diplerinde yara görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada saç dibini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının dibinin beyazladığını görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç diplerini görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç dibi görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments