Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dibe batmak

Rüyada dibe batmak

Rüyada dibe batmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalettir.

Rüyada dibe batmak gördüyseniz:

  • Elde edeceğiniz önemli miktardaki parayı iyi değerlendirin.

Rüyada suda dibe batmak işleri yoluna sokacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, onların yaralarına merhem olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde dibe batmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, zahmete düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada denizin dibine batmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dibe batmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yerin dibine batmak elindekini de bitireceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada sulu çamura batmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, kafasını rahatlatacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara batmak nasibin de kısmetlerin de artacağına, stresli bir ortama gireceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments