Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi üzmek

Rüyada sevgiliyi üzmek

Rüyada sevgiliyi üzmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, önemli işlere imza atacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hasret gidereceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi üzmek gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada sevgiliyi üzmek farklı şeyler deneyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını üzmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada birini üzmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı üzmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneni üzmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini üzmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin sesini duymak çok güzel günler geçirileceğine, onlar için çabalayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüzleşmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments