Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini üzmek

Rüyada sevdiğini üzmek

Rüyada sevdiğini üzmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini üzmek gördüyseniz:

  • Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir.

Rüyada sevdiğini üzmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını üzmek nahoş sözler işiteceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kendini bunu başaracağına tabir olunur.

Rüyada anneni üzmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini üzmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada anne babayı üzmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi üzmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle uyumak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments