Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni üzmek

Rüyada anneni üzmek

Rüyada anneni üzmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, başarılı işlere imza atılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret eder.

Rüyada anneni üzmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin reformize olması gerekiyor.

Rüyada anne babayı üzmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işarettir.

Rüyada anneni üzmek hatadan dolayı zarar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına tabir olunur.

Rüyada birini üzmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, aydınlanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini üzmek işlerinin başarılı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi üzmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını üzmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesine seslenmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada anneni ölmüş görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments