Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babayı tartışırken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Rüyada anne baba tartışması görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek verimli olacak işler yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı tartışırken görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada babasıyla tartıştığını görmek her şeyin yenileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada babayla tartıştığını görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyle tartıştığını görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine tabir olunur.

Rüyada annesiyle tartıştığını görmek çocuklarının fazla olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments