Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini üzmek

Rüyada birini üzmek

Rüyada birini üzmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini üzmek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada birini üzmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını üzmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı üzmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada anneni üzmek hayırlı terfiler alınacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini üzmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi üzmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, hayallerinin suya düşeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments