Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin uzadığını görmek

Rüyada dilinin uzadığını görmek

Rüyada dilinin uzadığını görmek zor durumların sona ereceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinin uzadığını gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Rüyada dili uzamak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, günah işlemekten korunacağına inanılır.

Rüyada dilin uzadığını görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada dilinin uzadığını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada tırnak uzamak bayram tadında bir ömür geçireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalını uzadığını görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, pek az kazanç getireceğine, ticarette yol katedeceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçları uzamak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğin uzadığını görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments