Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili uzamak

Rüyada dili uzamak

Rüyada dili uzamak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bir anda yükseleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada dili uzamak gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Rüyada dilinin uzadığını görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilin uzadığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada dili uzamak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Rüyada çiçeğin uzadığını görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, ekmeğinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı uzamak hayatının bereketli ve verimli olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada kılların uzadığını görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, hem işinde başarılı olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments