Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları uzamak

Rüyada saçları uzamak

Rüyada saçları uzamak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları uzamak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada ölen birinin saçının uzadığını görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada saçları uzamak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin saçının uzadığını görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada saçların uzadığını görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kazancının günbegün artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments