Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin uzadığını görmek

Rüyada dilin uzadığını görmek

Rüyada dilin uzadığını görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, muradın yerine geleceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilin uzadığını gördüyseniz:

  • Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz.

Rüyada dilinin uzadığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kafasının sakinleşeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada dili uzamak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada dilin uzadığını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları uzamak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bacak kıllarının uzadığını görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada saçının uzadığını görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments