Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin uzaması görmek

Rüyada dilin uzaması görmek

Rüyada dilin uzaması görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kazancının yerine gelmesine yorulur.

Rüyada dilin uzaması gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada dilin uzaması görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini saçı uzamış görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret eder.

Rüyada uzamış kaş görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına yorulur.

Rüyada kendi saçının uzamasını görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine inanılır.

Rüyada burun uzamasını görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulur.

Rüyada ölünün saçını uzamış görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bıyık uzaması görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments