Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı dil görmek

Rüyada kıllı dil görmek

Rüyada kıllı dil görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kıllı dil gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Rüyada kıllı dil görmek stresinin çoğalacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dili kıllı görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil üzerinde kıl görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dilini ısırmak durumunuzun iyileşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kendi dilini koparmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dil yediğini görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada dilinin uzadığını görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments