Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil pişirmek

Rüyada dil pişirmek

Rüyada dil pişirmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada dil pişirmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada dil pişirmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada dili dışarıda görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dili uzamak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada küçük dilini yutmak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, isteklerine kulak vereceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına yorulur.

Rüyada yabancı dil okumak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilini arı sokmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada dil tutulması görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı dil öğrenmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments